Hur kontrollerar jag att en sändning är bokad?

Ändrad den Tis, 10 jan., 2023 vid 10:02 F.M.

För att kontrollera om din sändning är bokad loggar du in i Bokningsportalen och klickar du på menyfliken uppe till höger som heter Sändningsstatus. I den menyn ska din sändning finnas om den är bokad. Bokade sändningar finns kvar i upp till 3 månader bakåt i tiden.

Ett tips är att du kontrollerar att din bokade sändning har fått en transportstatus som till exempel bekräftad/confirmed vilket indikerar att transportbolaget tagit emot bokningen. Står det exempelvis Error så har något gått fel och du behöver troligtvis boka om sändningen.

Om din sändning trots att den blivit bekräftad inte blir blir hämtad den förväntade dagen behöver du kontakta Fraktus kundservice snarast möjligt för att din sändning ska hämtas upp så snart som möjligt.