Min sändning leverades för sent och jag vill ha ersättning för detta.

Ändrad den Tis, 4 Okt, 2022 vid 1:27 E.M.

Om er sändning är bokad med någon form av tidsgaranti (t.ex. tidslossning eller Garantitjänst) så kan ni reklamera avvikelsen i vårt reklamationsformulär på Mina sidor under fliken Claims. Välj ärendetyp Tidsgaranti och fyll därefter i er sändningsinformation i fälten.

Vänligen notera att transportbolag inte ersätter försening av försändelser som inte är bokade med garantitjänster bara för att ledtiden inte hållit. En ledtid är alltid ungefärligt beräknad utefter den tiden som transporten brukar ta mellan två postnummer.