Kan jag skriva ut fraktsedeln utan att faktiskt ha bokat frakten?

Ändrad den Tis, 4 Okt, 2022 vid 9:52 F.M.

Ja, för de flesta fraktalternativ kan du skriva ut fraktsedlar utan att sändningen är bokad. För en sparad sändning skickas ingen data över till transportbolaget. Det är därför viktigt att du bokar alla sändningar som ska skickas, annars riskerar du en tilläggsdebitering av transportbolaget eller att sändningen inte blir spårbar.

För att boka en sparad sändning klickar du på menyvalet Sändningar och väljer Boka transport.

Sedan klickar du i den den lilla rutan som finns till vänster om den sändning du vill boka och klickar på knappen Boka och skriv ut. Tänk på att välja önskat upphämtningsdatum, upphämtningstider osv.