Hur bokar man DHLs Garantitjänst för DHL Paket, Pall, Stycke?

Ändrad den Mån, 12 dec., 2022 vid 2:15 E.M.

Garantitjänst DHL Paket, Pall och Stycke

DHLs garantitjänst måste bokas samma dag som önskad upphämtning.

För leverans innan ett visst klockslag finns följande garantitjänster:

• G7 (leverans senast kl. 07:30)
  • G10 (leverans senast kl. 10:00)
  • G12 (leverans senast kl. 12:00)

Välj Tillvalstjänsten Garantitjänst och markera sedan den garantitjänst (G7, G10 eller G12) du önskar. Bokningssystemet känner av om den valda tjänsten är tillgänglig till mottagarorten. Kostnaderna för garantitjänsterna varierar beroende på bokad tjänst (DHL Paket, Pall eller Stycke) samt val av tid (G7, G10 eller G12).

En separat etikett för Garantitjänst måste laddas ner och fästas på kollit utöver den ordinarie etiketten.

Ladda ner Garantietiketterna genom att klicka på följande länkar:

G7-etikett

G10-etikett

G12-etikett

Om DHL inte levererar godset inom specificerad tid så kan man begära ersättning för fraktkostnaden. Hör då av dig till Fraktus snarast och meddela sändningsnummer och faktisk leveranstid.

OBS! Skulle upphämtning ej ske på önskad dag så har man ingen rätt till ersättning för frakten.