Hur många dagar i förväg måste jag boka en partisändning?

Ändrad den Tors, 8 dec., 2022 vid 9:53 F.M.

I regel måste man boka en partisändning senast under förmiddagen dagen före önskad lastning. För utrikessändningar rekommenderar vi att ni bokar senast två dagar före önskad lastning innan 12.

Kom ihåg att det lastdatum du anger vid bokning är "önskad dag" och att transportbolaget inte alltid kan tillgodose detta.

Måste ert gods lastas en specifik dag är det bättre att välja ett alternativ med tidslastning, kontakta kundservice för mer information.

Kundservice@fraktus.se