Hur kan COVID-19 påverka min frakt?

Ändrad den Mån, 12 dec., 2022 vid 2:18 E.M.

Hårdare gräns- och hälsokontroller har införts runtom i världen. Detta kan för er innebära oönskade ändringar gällande lastnings- och lossningsdatum.

Situationen påverkar även öppettider i vissa verksamheter. Stäm därför gärna av med er mottagare, innan bokning, för att säkerställa att de håller öppet för att undvika onödiga kostnader för eventuell bomkörning och lokal lagerhållning.

Håll dig uppdaterad på dagsläget genom att kontrollera alltid transportbolagens hemsidor för att försäkra dig om att vald tjänst är tillgänglig och att det inte finns några restriktioner.

Vi är tacksamma för ert överseende och försäkrar er att alla arbetar så hårt de kan för att utföra era transporter enligt behov och önskemål.

Kontakta Fraktus kundservice om ni vill se över era fraktalternativ eller har andra funderingar.