Godset hämtades inte

Ändrad den Ons, 5 Okt, 2022 vid 2:26 E.M.

Det kan finnas flera orsaker till att sändningen inte hämtats och det är bra att vara medveten om att standardfrakter i regel inte har garanterad upphämtningsdag.

Börja med att kontrollera att din sändning är bokad och finns under "Sändningsstatus" i bokningsportalen. Finns sändningen där, kontakta då Fraktus snarast så hjälper vi er att boka en ny upphämtning så snart som möjligt.

Finns inte sändningen under "Sändningsstatus" så kan det vara så att den endast ligger sparad. Kontrollera detta under menyn "Sändningar" och sedan "Boka transport".

Är sändningen sparad, så har det aldrig gått iväg en bokning till transportbolaget och därav har ingen upphämtning skett. För att få till en hämtning bokar du sändningen genom att markera den, välja datum för hämtning och avsluta med att klicka på knappen "Boka och skriv ut".