När kan jag senast boka för upphämtning samma dag?

Ändrad den Tors, 8 dec., 2022 vid 9:49 F.M.

Vanligt är att paket- och styckesändningar kan bokas samma dag som önskad upphämtning.

Den generella regeln är bokning innan 12 lastning samma dag, men då detta kan variera baserat på ort och postnummer rekommenderar vi att ni alltid kontaktar kundtjänst hos berört transportbolag för att få reda på senaste bokningstid.

Alternativt kan du vända dig till Fraktus så tar vi fram informationen.